Water, trilling & licht

Water, trilling en licht

Tijdens het drinken van mijn glas met water werd ik geïnspireerd door de combinatie van een reflectie van licht in het water en de beweging van het water. Dit gaf naar mijn mening gave resultaten en ben hiermee door gaan experimenteren. 

Mijn uiteindelijke resultaat is een installatie geworden waarin een telefoon gelinkt is met een muziekbox. De trilling van de muziek komt tegen een plastic bakje met water, waardoor er beweging te zien is. Daarboven kunnen telefoons neergelegd worden die op hun scherm een bepaalde kleur weergeven. Zo reflecteert die kleur in het water. Vervolgens wordt dit gefilmd door een camera die live is aangesloten aan een beamer die het resultaat op de muur weergeeft. 

Aan een aantal klasgenoten heb ik gevraagd muziek en kleur naar keuze aan te zetten. 

Water, trilling & licht

Proces

Scroll naar top