Inholland: online Escape Room

Stage: Tosti Creative

Tijdens mijn stage bij Tosti Creative heb ik onder begeleiding van Daniëlle Groenewald samen met Romy Klomp gewerkt aan het project: Hoe kunnen we tijdens corona, studenten helpen met hun studiekeuze en de technische studierichtingen die Inholland aanbiedt aantrekkelijk maken?

Tosti Creative had hierop als antwoord: een online Escape Room! Romy en ik waren verantwoordelijk voor het bedenken van het concept van de spellen binnen de Escape Room, zoals de puzzels, raadsels en uitdagingen. Ieder spel moest verbonden zijn met een van de studierichtingen die Inholland aan biedt. Door met eerste jaars studenten van die richtingen in gesprek te gaan en ons helemaal te verdiepen in de stof hebben we spellen bedacht die passend zijn bij een escape room, kloppen bij de studierichting en deel uitmaken van de verhaallijn.

Ook waren we verantwoordelijk voor de uitwerking van de spellen en de Art-Directie. Alle ontwerpen die bij de spellen kwamen kijken hebben we ontworpen en tijdens de productie dagen waren wij aanwezig om alles in te richten, de cameraman aan te sturen waar nodig en te kijken of alles goed verliep. Op de productie dagen werkten we samen met de editor, cameraman en product 

Wil je het spel spelen? Dat kan hier: https://escapegamefixit.nl/video-1/ 

Scroll naar top