Pien

Hi, leuk dat je meer over mij wilt weten!

In juni 2022 heb ik mijn bachelor diploma Vormgeving aan St. Joost School of Art & Design in Breda cum laude gehaald. Daarbij heb ik de minor Graphic Design aan Fontys in Tilburg gevolgd.

Eind juni ben ik terug gekomen uit Zuidoost-Azië waar ik een fantastische rondreis heb gemaakt van bijna 5 maanden. Nu is het weer tijd voor een nieuw avontuur en ben ik opzoek naar een baan binnen mijn vakgebied concept en design!

Gebeurtenissen en mensen om mij heen inspireren mij. Hier trek ik een bepaalde conclusie of gedachtengang uit die ik in mijn ontwerp zichtbaar maak. Mijn doel hiermee is om een verhaal of een bepaalde boodschap over te brengen aan de samenleving.

Ik ben sociaal ingesteld en uit mijn enthousiasme in zowel persoonlijke als in zakelijke situaties. Mijn gedrevenheid en kritische blik zijn terug te zien in mijn ontwerpen. Samenwerken en sparren met anderen zijn mijn drijfveren binnen mijn werkzaamheden.

Verder ben ik een heel spontaan en positief persoon, verslaafd aan gezelligheid en in het rood zal je mij niet missen. Daarnaast heb ik een guilty pleasure voor mayonaise (ze noemen me ook wel Pien de mayo queen) en sla ik een lekkere glas gin tonic niet af! 🙂

Scroll naar top