Pien
Starter pack

Hoi! Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen. Mijn naam is Pien Herber, 21 jaar en woon in Breda. Al op jonge leeftijd wist ik zeker dat ik naar de kunstacademie zou gaan, en zo doende. Ik studeer New Design & Attitudes aan het St. Joost school of Arts & Design in Breda.

Gebeurtenissen en mensen om mij heen inspireren mij. Hier trek ik een bepaalde conclusie of gedachtengang uit die ik in mijn ontwerp zichtbaar maak. Mijn doel hiermee is om een verhaal of een bepaalde boodschap over te brengen.

Ik ben gedreven, een perfectionist en erg kritisch voor mezelf. Conceptueel vind ik mezelf sterk. In mijn uitwerking en visualisatie wil ik graag nog wat verder ontwikkelen. Ik kan goed zelfstandig werken maar houd er het meeste van om samen te werken met anderen en veel te sparren. Verder ben ik een heel spontaan, positief, enthousiast persoon, verslaafd aan gezelligheid en in het rood zal je mij niet missen. Daarnaast heb ik een guilty pleasure voor mayonaise en sla ik een lekkere glas gin tonic niet af.

Scroll naar top